1. Klantenservice
  2. Wat te doen bij schade

Wat te doen bij schade?

Wat moet ik doen bij schade?

Schade kan de beste chauffeur overkomen. Of het nu een kleine of grote schade is, fijn is het nooit. Check dan ook eerst of het goed met je gaat.

Ongeacht de ernst van de schade, vul altijd direct het Europees Schadeformulier in. Je bent verplicht iedere schade direct te melden bij ons. Het schadeformulier kan je samen met een aantal foto's van de schade mailen naar support@anyways.nl. Wij kijken dan met onze autoleverancier naar de schade en melden deze aan bij de verzekering.

Je kunt dan een afspraak maken bij een van onze schadeherstel bedrijven bij jou in de buurt. Klik hier om te kijken naar de aangesloten vestigingen.

Waar kan ik het Europees Schadeformulier vinden?

Het Europees Schadeformulier kan je hier downloaden.

Wat is mijn eigen risico?

Je eigen risico is €365, en bij ruitschade €433. In het buitenland geldt een eigen risico van €500.

Krijg ik vervangend vervoer?

Je krijgt wanneer het herstel van de schade langer duurt dan een kop koffie vervangend vervoer, mits beschikbaar bij het schadeherstel bedrijf. 

Kan ik de auto met schade inleveren?

Nee, dat mag niet. Wanneer je de auto inlevert met schade staat de auto namelijk stil bij onze leverancier en kan deze niet meer ingezet worden voor de volgende. Daarom is er een boete van 250 euro voor het inleveren van de auto met schade.